Onze Trainingen

Lessen voor alle niveaus

Sportschool Verhoeven biedt een breed scala aan sporten van hoge kwaliteit, waaronder judo, Jiu-Jitsu, MMA, Kickboksen, High-Intensity Interval Training (HIT), en jeugdjudo. Met ervaren en gecertificeerde leraren bieden we lessen voor zowel beginners als gevorderden, en wedstrijdmogelijkheden voor diegenen die uitdaging zoeken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gratis proefles te plannen!

Kickboxing

Kickboksen is een opwindende vechtsport die traditioneel boksen combineert met trappen en kniestoten. Het vereist fysieke kracht, behendigheid en strategisch inzicht. Naast competitief te zijn, is het ook effectief voor lichaamsbeweging en zelfverdediging, waarbij het helpt bij het verbeteren van conditie, kracht en discipline.

Boxingfit

Bij Boksfit training staat de bokszak centraal. Je traint verschillende boks- en trapcombinaties en technieken, zonder een sparringpartner nodig te hebben. Dit geeft je de vrijheid om je helemaal uit te leven en negatieve energie kwijt te raken. Tijdens deze lessen werk je aan fysieke kracht, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen, en zie je resultaten op zowel lichamelijk als mentaal vlak. De snelle boks- en traptechnieken helpen bij vetverbranding en conditieopbouw. De gezellige sfeer zorgt voor motivatie en plezier, terwijl we individueel kijken naar wat het beste bij jou past en jouw niveau respecteren.

MMA

MMA, of Mixed Martial Arts, combineert effectieve verdedigingstechnieken uit diverse vechtsporten zoals Judo, Jiu Jitsu, Kickboksen en meer. Met een focus op zowel staande als grondgevechten, omvat MMA trap- en stoottechnieken, takedowns en grondwerk met klemmen en verwurgingen. Het is een veelzijdige en uitdagende sport die zowel competitief als voor zelfverdediging wordt beoefend, met duidelijke regels en verantwoordelijkheid voor elkaar. Onze sportschool biedt mogelijkheden voor zowel recreatieve beoefenaars als wedstrijddeelnemers, ongeacht leeftijd of achtergrond. We moedigen iedereen aan om deel te nemen en werken samen met individuen om hun mogelijkheden te ontdekken, ongeacht eventuele fysieke beperkingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek deze complete en effectieve sport!

Japans Jiu-Jitsu

Jiu-Jitsu is een veelzijdige zelfverdedigingssport die technieken uit Karate en Judo combineert. Met trappen, stoten, werpen, klemmen en wurgen leer je effectief controle te krijgen over een aanvaller. Bij Sportschool Verhoeven bieden we hoogwaardige Jiu-Jitsu lessen onder leiding van een ervaren en gekwalificeerde leraar, met expertise in het werken met kinderen met speciale behoeften. Of u nu nieuw bent of ervaren, u bent van harte welkom om vrijblijvend deel te nemen aan een les. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij een van onze locaties in Meerhoven of Geldrop. We bieden lessen voor zowel dames als heren vanaf 18 jaar en zijn tevens leverancier van het kledingmerk Top Fight Gear.

HIT Training

High-Intensity Interval Training (HIT) is een effectieve vorm van lichaamsbeweging waarbij korte, intensieve periodes van inspanning worden afgewisseld met rust of lichte activiteit. Deze methode verhoogt de hartslag, stimuleert de stofwisseling en biedt diverse oefeningen, variërend van cardio tot krachttraining. Met HIT bereik je veel in korte tijd en verbeter je verschillende aspecten van fitness.

Judo

Jeugdjudo is een uitstekende sport voor de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Het omvat diverse basale bewegingsvormen zoals trekken, duwen, dragen, tillen, rollen en balanceren, wat de sport veelzijdig en intensief maakt. Met een natuurlijke discipline, duidelijke regels en gedeelde verantwoordelijkheid, heeft judo een positieve invloed op karaktervorming. Veel (school)artsen verwijzen kinderen met gedragsuitdagingen naar erkende judoscholen vanwege de positieve effecten op gedrag en zelfvertrouwen. Bij Sportschool Verhoeven bieden we judo van hoog niveau, geleid door een ervaren en gecertificeerde leraar, met expertise in het werken met kinderen met speciale behoeften. Of uw kind nu beginner is, gevorderd of interesse heeft in wedstrijden, bij ons is iedereen welkom voor een gratis proefles. Neem voor meer informatie contact met ons op en plan uw bezoek aan een van onze locaties in Aarle-Rixtel, Eindhoven, Meerhoven en Nuenen. We zijn aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN), zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van onze lessen.

Ontdek de sport die bij jou past

Het is belangrijk om de sport te vinden die bij jou past! dit zorgt voor meer motivatie, en meer plezier tijdens de trainingen. Daarom bieden wij gratis proeflessen aan zodat je vrijblijvend ons aanbod kan proberen om erachter te komen welke sport het beste bij jou past